1Промити рис, перекласти в мультиварку та залити водою. Включити режим «Каша» на 15 хвилин.
2Змішати варений рис з м'ясним фаршем, додати приправу та сіль, перемішати.
3Вимити й очистити овочі. Качан капусти розділити на листя і кожен лист трохи відбити. Томат і цибулю нарізати дрібними кубиками, а моркву натерти на тертці.
4Овочі (крім капусти) обсмажити на олії, потім додати томатну пасту, перемішати і обсмажувати ще 2 хвилини.
5Додати в томатний соус сметану, сіль, перемішати і варити 5 хвилин, періодично помішуючи.
6На капустяні листи покласти фарш з рисом і загорнути конвертом. Укласти голубці в мультиварку та залити в повному обсязі водою, а зверху соусом. Включити режим «Тушкування» на 45 хвилин.