голубці
голубці

Голубці з вареним м’ясом, рисом і овочами

    ,

19 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Капуста - 500 г

М'ясо - 200 г

Рис - 40 г

Морква - 1 шт.

Зелень петрушки

Бруква - 1 шт.

Борошно - 1 ст. ложка

Сметана - 50 мл

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Відвар овочевий - 150 мл

Directions

1Качан капусти (без качана) зварити до напівготовності, розібрати на окремі листки та з кожного листа зрізати стебло.

2Після цього моркву та брукву нарізати дрібними кубиками і тушкувати з маслом в невеликій кількості води.

3М'ясо зварити, пропустити через м'ясорубку, з'єднати з тушкованими овочами, вареним розсипчастим рисом і рубаною зеленню, добре вимішати і, розділивши на 2‑3 частини, загорнути в листя капусти, скласти в каструлю, залити сметанним соусом і запекти.

4СМЕТАННИЙ СОУС: Змішати борошно зі сметаною і влити цю суміш в киплячий овочевий відвар; дати прокипіти 5 хвилин, процідити, додати 1 ст. ложку масла і добре вимішати.

Дієта при уратних каменях, хронічній нирковій недостатності

00:00