1Качан капусти (без качана) зварити до напівготовності, розібрати на окремі листки та з кожного листа зрізати стебло.
2Після цього моркву та брукву нарізати дрібними кубиками і тушкувати з маслом в невеликій кількості води.
3М'ясо зварити, пропустити через м'ясорубку, з'єднати з тушкованими овочами, вареним розсипчастим рисом і рубаною зеленню, добре вимішати і, розділивши на 2‑3 частини, загорнути в листя капусти, скласти в каструлю, залити сметанним соусом і запекти.
4СМЕТАННИЙ СОУС: Змішати борошно зі сметаною і влити цю суміш в киплячий овочевий відвар; дати прокипіти 5 хвилин, процідити, додати 1 ст. ложку масла і добре вимішати.
Дієта при уратних каменях, хронічній нирковій недостатності