голубці
голубці

Голубці з рисом і айвою

    ,

10 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Капуста - 1 качан

Олія - 2 ст. ложки

ДЛЯ ФАРШУ:

Рис - 1 склянка

Айва - 1 великий плід

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Масло - 2 ст. ложки

Зелень кропу та петрушки рубана - 2 ст. ложки

Directions

1Капусту розібрати на листя, опустити їх в киплячу воду, варити 20 хвилин, відкинути на друшляк і дати стекти воді. Зрізати потовщені прожилки та злегка відбити.

2Рис промити, зварити розсипчасту кашу.

3Моркву та цибулю злегка потушкувати або відварити.

4Айву очистити від шкірки та насіння, нарізати дрібними кубиками, відварити у воді до м'якості, злити відвар в інший посуд, а айву відкинути на друшляк.

5З'єднати рис, айву, моркву, цибулю, приправити дрібно нарізаною зеленню, перемішати.

6У листя покласти фарш, загорнути в конвертики, перев'язати ниткою і обсмажити з обох боків.

7У сотейник або качатницю перекласти голубці, полити їх маслом і відваром айви, накрити кришкою, поставити в нагріту духовку і довести до готовності.

Дієта при уратних каменях, хронічній нирковій недостатності.

Замість айви можна брати інші фрукти зі списку дозволених.

00:00