голубці
голубці

Голубці з рисом і помідорами

    

16 Травня, 2018

172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)

Ingredients

Рис - 1 склянка

Масло вершкове - 50 г

Капуста - 0,5 качана

Помідори - 2 шт.

Цибуля - 1 шт.

Сметана - 100 мл

Сіль

Олія

Directions

1СОУС: Цибулю очистити, нарізати дрібними кубиками. Помідори опустити в окріп, очистити від шкірки та нарізати кубиками. Цибулю підсмажити на сковороді з олією. Додати нарізані помідори, обсмажити їх разом із цибулею, додати сметану, довести до кипіння.

2Капусту вимити, розібрати на окремі листки. Капустяне листя на 3 хвилини опустити в окріп, потім просушити паперовими серветками.

3Рис промити, відварити до напівготовності, заправити олією і загорнути в капустяне листя.

4Голубці укласти в каструлю з розігрітою олією, залити соусом і тушкувати до готовності на слабкому вогні.

5Готові голубці з рисом викласти на тарілки, зверху на них покласти шматочки вершкового масла.

Дієта безглютенова

00:00