Голубці з тунцем страви з риби здорове харчування 23 Травня, 2017 100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Тунець консервований в олії - 200 г Капуста - 4 листи Яйця - 2 шт. Батон пшеничний без скоринок - 1 скибочка Молоко - 2 ст. ложки Сир твердий тертий - 4 ст. ложки Панірувальні сухарі - 3-4 ст. ложки Олія - 2 склянки Сіль Перець чорний мелений Directions 1Тунець подрібнити, з'єднати з попередньо замоченим в молоці батоном, додати 1 яйце, 2 ст. ложки сиру, сіль, перець і перемішати. 2Капустяне листя відварити в злегка підсоленій воді, остудити. 3На кожен лист укласти частину приготовленої суміші, згорнути листя конвертиками, запанірувати у збитому яйці, потім в сухарях, змішаних з сиром. 4Смажити у фритюрі до утворення золотистої скоринки. 5При подачі голубці посипати зеленню. 00:00