Голубці з тунцем

    

23 Травня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Тунець консервований в олії - 200 г

Капуста - 4 листи

Яйця - 2 шт.

Батон пшеничний без скоринок - 1 скибочка

Молоко - 2 ст. ложки

Сир твердий тертий - 4 ст. ложки

Панірувальні сухарі - 3-4 ст. ложки

Олія - 2 склянки

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Тунець подрібнити, з'єднати з попередньо замоченим в молоці батоном, додати 1 яйце, 2 ст. ложки сиру, сіль, перець і перемішати.

2Капустяне листя відварити в злегка підсоленій воді, остудити.

3На кожен лист укласти частину приготовленої суміші, згорнути листя конвертиками, запанірувати у збитому яйці, потім в сухарях, змішаних з сиром.

4Смажити у фритюрі до утворення золотистої скоринки.

5При подачі голубці посипати зеленню.

00:00