Голубці ліниві (рибні)
страви з риби здорове харчування, мікрохвильова піч
5 Серпня, 2018
175 рецептов для здоровья сердца (Еда, которая лечит) / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)
Ingredients
Рис - 0,5 склянки / 2/3 склянки
Капуста - 500‑600 г
Риба - 700‑800 г
Цибуля - 1 шт.
Сухарі панірувальні
Олія
ДЛЯ СОУСУ:
Молоко 0,5% - 500 мл
Томатна паста - 4‑5 ст. ложок
Борошно - 1 ст. ложка
Directions
1Рис зварити в підсоленій воді, воду злити.
2Капусту дрібно нарізати та на 2‑3 хвилини залити окропом або прогрівати в печі СВЧ 4‑5 хвилин.
3ФАРШ: Рибу пропустити через м'ясорубку разом із цибулиною, посолити, поперчити та перемішати. Потім додати майже всю капусту (крім 1‑2 жмень) і також ретельно перемішати.
4З фаршу зліпити великі котлети та гарненько оббити їх, щоб вони були щільними, обваляти в панірувальних сухарях і трохи обсмажити на сковороді з розпеченою олією тільки до утворення скоринки.
5Потім котлети перекласти на глибоке деко, на дно якого попередньо насипані залишки капусти.
6СОУС: Змішати молоко з томатною пастою і борошном, добре розвести борошно, щоб не було грудочок, і підігріти на плиті.
7Залити котлети соусом і поставити в гарячу духовку на 40‑50 хвилин.
Антихолестеринова дієта, дієта при гіпертонії