ліниві рибні голубці
ліниві рибні голубці

Голубці ліниві (рибні)

    ,

5 Серпня, 2018

175 рецептов для здоровья сердца (Еда, которая лечит) / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)

Ingredients

Рис - 0,5 склянки / 2/3 склянки

Капуста - 500‑600 г

Риба - 700‑800 г

Цибуля - 1 шт.

Сухарі панірувальні

Олія

ДЛЯ СОУСУ:

Молоко 0,5% - 500 мл

Томатна паста - 4‑5 ст. ложок

Борошно - 1 ст. ложка

Directions

1Рис зварити в підсоленій воді, воду злити.

2Капусту дрібно нарізати та на 2‑3 хвилини залити окропом або прогрівати в печі СВЧ 4‑5 хвилин.

3ФАРШ: Рибу пропустити через м'ясорубку разом із цибулиною, посолити, поперчити та перемішати. Потім додати майже всю капусту (крім 1‑2 жмень) і також ретельно перемішати.

4З фаршу зліпити великі котлети та гарненько оббити їх, щоб вони були щільними, обваляти в панірувальних сухарях і трохи обсмажити на сковороді з розпеченою олією тільки до утворення скоринки.

5Потім котлети перекласти на глибоке деко, на дно якого попередньо насипані залишки капусти.

6СОУС: Змішати молоко з томатною пастою і борошном, добре розвести борошно, щоб не було грудочок, і підігріти на плиті.

7Залити котлети соусом і поставити в гарячу духовку на 40‑50 хвилин.

Антихолестеринова дієта, дієта при гіпертонії

00:00