Голубці по-монастирськи овочеві страви здорове харчування, мікрохвильова піч 12 Травня, 2018 172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит) Ingredients Капуста - 1 качан Рис - 0,5 склянки Вода - 1,5 склянки Цибуля - 2 шт. Морква - 2 шт. Олія - 50 г Волоські горіхи - 50 г нарізаних ядер Сік томатний - 300 г Сіль Зелень Directions 1Рис відварити в підсоленій воді. 2Моркву з цибулею дрібно нарізати й обсмажити разом із горіхами на сковороді з олією. 3Додати відварений рис, дрібно нарізану зелень, посолити і все перемішати. 4У капусти вирізати качан, відварювати її 3 хвилини та розібрати на листя. 5У кожного листа зрізати потовщену частину, заповнити фаршем, загорнути. 6Згорнуті голубці обсмажити з двох боків на сковороді з маслом. 7Викласти голубці в посуд для мікрохвильовки, залити томатним соком. Поставити в мікрохвильовку на 20 хвилин, після чого подати до столу.Дієта безглютенова 00:00