голубці
голубці

Голубці по-монастирськи

    ,

12 Травня, 2018

172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)

Ingredients

Капуста - 1 качан

Рис - 0,5 склянки

Вода - 1,5 склянки

Цибуля - 2 шт.

Морква - 2 шт.

Олія - 50 г

Волоські горіхи - 50 г нарізаних ядер

Сік томатний - 300 г

Сіль

Зелень

Directions

1Рис відварити в підсоленій воді.

2Моркву з цибулею дрібно нарізати й обсмажити разом із горіхами на сковороді з олією.

3Додати відварений рис, дрібно нарізану зелень, посолити і все перемішати.

4У капусти вирізати качан, відварювати її 3 хвилини та розібрати на листя.

5У кожного листа зрізати потовщену частину, заповнити фаршем, загорнути.

6Згорнуті голубці обсмажити з двох боків на сковороді з маслом.

7Викласти голубці в посуд для мікрохвильовки, залити томатним соком. Поставити в мікрохвильовку на 20 хвилин, після чого подати до столу.

Дієта безглютенова

00:00