голубці
голубці

Голубці пісні овочеві

    ,

9 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Капуста - 0,5 качана / 1 качан

Рис - 0,75 склянки / 1 склянка

Морква - 1 шт. / 2-3 шт.

Цибуля - 2 шт. / 4 шт.

Олія - 1 ст. ложка / 2 ст. ложки

Томатна паста несолона - 2 ст. ложки / 2‑3 ст. ложки

Перець болгарський (для варіанту 2)

Селера - стебла (для варіанту 2)

Сіль (якщо можна)

Перець чорний мелений (якщо можна)

Directions

1Качан капусти розібрати на листя, ошпарити. Товсті прожилки відрізати, викласти на дно каструлі.

2Рис відварити до напівготовності.

3Моркву натерти на крупній тертці або нашаткувати, цибулю дрібно нарізати.

ВАРІАНТ 1:

1Моркву, цибулю та рис змішати.

2Загорнути капустяне листя з фаршем конвертиком, обсмажити в олії.

3Покласти голубці в каструлю на капустяне листя, додати 0,5 склянки води. Томатну пасту покласти зверху, додати олію. На повільному вогні довести до готовності.

ВАРІАНТ 2:

1Моркву та цибулю тушкувати в гарячій олії з додаванням солодкого перцю. Перемішати з рисом, посолити, поперчити.

2Загорнути капустяне листя з фаршем конвертиком.

3Укласти голубці в каструлю на капустяне листя, додати 0,5 склянки води. Томатну пасту викласти зверху на голубці, додати олію, нарізані стебла селери. Довести голубці до готовності на повільному вогні.

Дієта при уратних каменях - варіант 1

00:00