Горбуша в спеціях

    , ,

18 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

  • Prep: 40 mins
  • Cook: 30 mins

Ingredients

Горбуша - 500 г філе

Вода - 1 л

Сіль - 10 г

Перець чорний мелений - 10 г

Спеції для риби сухі (чебрець, імбир, базилік, розмарин) - 15 г

Directions

1Рибу помити, підсушити паперовими рушниками. Нарізати на стейки або розібрати на філе.

2Змішати сіль, перець і сухі спеції та натерти цією сумішшю шматочки риби з усіх боків. Залишити хвилин на 30 маринуватися.

3В чашу мультиварки налити води. Рибу покласти в чашу для варіння на пару. Готувати 20-30 хвилин в режимі «Варка на пару».

00:00