Горбуша в спеціях страви з риби здорове харчування, мультиварка, на пару 18 Квітня, 2017 100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Prep: 40 mins Cook: 30 mins Ingredients Горбуша - 500 г філе Вода - 1 л Сіль - 10 г Перець чорний мелений - 10 г Спеції для риби сухі (чебрець, імбир, базилік, розмарин) - 15 г Directions 1Рибу помити, підсушити паперовими рушниками. Нарізати на стейки або розібрати на філе. 2Змішати сіль, перець і сухі спеції та натерти цією сумішшю шматочки риби з усіх боків. Залишити хвилин на 30 маринуватися. 3В чашу мультиварки налити води. Рибу покласти в чашу для варіння на пару. Готувати 20-30 хвилин в режимі «Варка на пару». 00:00