Горбуша запечена страви з риби духовка, здорове харчування 16 Травня, 2018 215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит) Ingredients Горбуша - 1 шт. Сметана - 3 ст. ложки Зелень кропу Зелена цибуля Часник - 3‑4 зубчики Вино біле - 2 ст. ложки Directions 1Горбушу вимити, очистити, випатрати, нарізати на порційні шматки товщиною 2,5 см, посолити, поперчити. 2Всі шматочки змастити сметаною, викласти на деко, поставити в розігріту до 180°C духовку, запікати 20 хвилин. 3Нарізану зелень і часник змішати з білим сухим вином, полити рибу сумішшю, поставити в піч на 5 хвилин.Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу 00:00