Горбуша з гірчицею
Горбуша з гірчицею

Горбуша з гірчицею

    

6 Червня, 2018

215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Горбуша - 1 шт.

Гірчиця - 1 ч. ложка

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Розсіл з-під солоних огірків - 0,5 л

Лавровий лист - 1 шт.

Олія

Кріп - 1 пучок

Зелена цибуля - кілька стебел

Перець духмяний - 4 горошини

Directions

1Горбушу вимити, очистити від нутрощів, кісток, при цьому шкірку залишити. Філе зі шкіркою нарізати скибочками шириною 3 см, викласти в сотейник. Шматочки риби залити огірковим розсолом з лавровим листом, туди ж покласти перець горошком, цибулину. Варити рибу в розчині 10 хвилин, потім вийняти з посуду.

2Олію розтерти з гірчицею, додати в відвар, настоювати кілька годин.

3Потім залити гірчичним соусом готову рибу та посипати нарізаною зеленню.

Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу

00:00