Горбуша з медовим соусом

    ,

7 Червня, 2018

215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Горбуша - 1 шт.

Олія - 0,25 склянки

Лимони - 1 шт.

Сік апельсиновий концентрований - 1 ст. ложка

Мед - 1 ч. ложка

Кардамон - 1 щіпка

Directions

1Горбушу вимити, очистити, випатрати, відрізати голову та хвіст, розрізати на шматки, укласти в керамічний або скляний посуд.

2МАРИНАД: Змішати апельсиновий і лимонний соки, мед, кардамон і олію.

3Залити рибу маринадом, посуд із рибою закрити кришкою і поставити в холодильник на ніч.

4Потім рибу запекти в духовці при 180°C до готовності.

5Маринад варити на маленькому вогні кілька хвилин і залити ним рибу перед подачею на стіл.

Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу

00:00