Горбуша з медовим соусом страви з риби духовка, здорове харчування 7 Червня, 2018 215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит) Ingredients Горбуша - 1 шт. Олія - 0,25 склянки Лимони - 1 шт. Сік апельсиновий концентрований - 1 ст. ложка Мед - 1 ч. ложка Кардамон - 1 щіпка Directions 1Горбушу вимити, очистити, випатрати, відрізати голову та хвіст, розрізати на шматки, укласти в керамічний або скляний посуд. 2МАРИНАД: Змішати апельсиновий і лимонний соки, мед, кардамон і олію. 3Залити рибу маринадом, посуд із рибою закрити кришкою і поставити в холодильник на ніч. 4Потім рибу запекти в духовці при 180°C до готовності. 5Маринад варити на маленькому вогні кілька хвилин і залити ним рибу перед подачею на стіл.Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу 00:00