Горбуша з рисом

    ,

19 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Горбуша - 1 шт.

Рис - 2 склянки

Перець болгарський - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Помідори - 1 шт.

Зелень - 20 г

Олія - 50 мл

Бульйон або вода - 1 склянка

Directions

1Нарізати горбушу на шматочки середнього розміру. Залишити її на окремій тарілці та злегка присолити.

2Нарізати всі овочі соломкою. Моркву краще нашаткувати на терці для корейських страв. Нарізати зелень.

3Обсмажувати овочі 10 хвилин.

4У сотейник в першу чергу, покласти рибу, потім овочі, після відварений рис і зелень, налити бульйон. Випікати в духовці 20-30 хвилин.

5Після закінчення зверху можна присипати зеленню петрушки та подавати зі свіжими овочами.

00:00