горбуша запечена з сиром і цвітною капустою
горбуша запечена з сиром і цвітною капустою

Горбуша з сиром

    ,

26 Червня, 2018

215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Горбуша - 1 шт.

Цвітна капуста - 1 головка

Хліб - 300 г

Борошно - 5 ст. ложок

Олія - 4 ст. ложки

Сухарі панірувальні - 0,5 склянки

Часник - 3 зубчики

Кріп - 1 пучок

Вершки - 1 склянка

Directions

1Горбушу вимити, очистити від потрухів, нарізати на порції, опустити у вершки на кілька хвилин, потім вийняти, дати стекти вершкам, відокремити філе риби від кісток. Злиті вершки процідити.

2Борошно пасерувати на олії при постійному помішуванні, змішати з вершками, варити на маленькому вогні 10 хвилин, в кінці варіння додати товчений часник, нарізану зелень.

3Хліб нарізати кубиками, обсмажити в олії.

4Цвітну капусту вимити, розібрати на суцвіття.

5Шматочки риби вмочити в маринаді, покласти на деко, зверху викласти суцвіття цвітної капусти, знову полити зверху маринадом, посипати панірувальними сухарями, натертим твердим сиром. Рибу поставити в духовку та готувати при 180°C до золотистої скоринки.

Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу

00:00