стейк лосося під соусом
стейк лосося під соусом

Горбуша під цибулевим маринадом

    

17 Травня, 2018

215 рецептов для здоровья костей и зубов
195 рецептов для здоровья позвоночника (Еда, которая лечит)

Ingredients

Горбуша (лосось, судак, морський язик) - 500 г філе

Помідори - 3 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Зелена цибуля

Томатна паста - 4 ст. ложки

Часник - 2 зубчики

Борошно - 3 ст. ложки для панірування

Олія - 4 ст. ложки

Цукор - 0,5 ч. ложки

Паприка - 0,5 ч. ложки

Оцет столовий, виноградний, яблучний або соєвий - 1 ст. ложка

Directions

1Філе риби вимити, нарізати порційними шматочками. Кожен шматочок обваляти у борошні.

2Розігріти половину олії, в неї покласти паніровані шматки риби й обсмажити з двох боків.

3СОУС: Помідор нарізати кружальцями, цибулю - кільцями, часник - тонкими дольками. Овочі та паприку покласти в решту олії і тушкувати декілька хвилин, додати цукор, посолити, поперчити, влити оцет, додати томатну пасту, перемішати, додати кілька ложок води, закип'ятити.

4У соус покласти шматочки риби та тушкувати декілька хвилин, доки не випарується вода.

5Готову рибу вийняти, полити маринадом і посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Дієта для зміцнення хребта, профілактики остеопорозу та карієсу

00:00