Гранола вівсяно-мигдалева з йогуртом та чорницею сніданки для схуднення 10 Липня, 2018 100 Weight Loss Bowls Prep: 5 mins Cook: 15 mins Yields: 2 порції Ingredients Вівсяні пластівці «Геркулес» - 1 склянка Насіння гарбуза - 2 ч. ложки Мигдаль - 8 шт. Журавлина сушена - 1 ч. ложка Мед - 1 ч. ложка Олія оливкова extra virgin - 1 ч. ложка Йогурт молочний кокосовий - 1 склянка Чорниця - 10 ягід Directions 1Розігріти духовку до 300°F - 150°C. Покласти вівсяні пластівці, насіння гарбуза, грубо нарізаний мигдаль і сушену журавлину в антипригарну сковорідку. Змішати мед і оливкову олію в маленькій мисці, полити вівсяну суміш та ретельно змішати. 2Обсмажувати 15 хвилин або доки гранола не стане золотисто-коричневого кольору, у середині смаження 1 раз перемішати. 3Перш ніж покласти гранолу у чашу, дати їй охолонути. Потім ложкою покласти зверху кокосовий молочний йогурт і прикрасити чорницею.Додаткову порцію після охолодження можна зберігати в герметичному контейнері до 1 тижня. 00:00 Nutrition Facts Calories459 калорійSodium12 мгProtein13 гCholesterol0 гSugar12 гTotal Fat23 гSaturated Fat5 гTotal Carbohydrates47 гDietary Fiber5 г