вівсяно-мигдалева гранола з йогуртом та чорницею
вівсяно-мигдалева гранола з йогуртом та чорницею

Гранола вівсяно-мигдалева з йогуртом та чорницею

    

10 Липня, 2018

100 Weight Loss Bowls

  • Prep: 5 mins
  • Cook: 15 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Вівсяні пластівці «Геркулес» - 1 склянка

Насіння гарбуза - 2 ч. ложки

Мигдаль - 8 шт.

Журавлина сушена - 1 ч. ложка

Мед - 1 ч. ложка

Олія оливкова extra virgin - 1 ч. ложка

Йогурт молочний кокосовий - 1 склянка

Чорниця - 10 ягід

Directions

1Розігріти духовку до 300°F - 150°C. Покласти вівсяні пластівці, насіння гарбуза, грубо нарізаний мигдаль і сушену журавлину в антипригарну сковорідку. Змішати мед і оливкову олію в маленькій мисці, полити вівсяну суміш та ретельно змішати.

2Обсмажувати 15 хвилин або доки гранола не стане золотисто-коричневого кольору, у середині смаження 1 раз перемішати.

3Перш ніж покласти гранолу у чашу, дати їй охолонути. Потім ложкою покласти зверху кокосовий молочний йогурт і прикрасити чорницею.

Додаткову порцію після охолодження можна зберігати в герметичному контейнері до 1 тижня.

00:00

Nutrition Facts

Calories459 калорій
Sodium12 мг
Protein13 г
Cholesterol0 г
Sugar12 г
Total Fat23 г
Saturated Fat5 г
Total Carbohydrates47 г
Dietary Fiber5 г