Гречаники (батончики) випічка духовка 12 Серпня, 2018 100 лучших рецептов блинов и оладий Ingredients Борошно гречане - 300 г Борошно пшеничне - 3 ст. ложки Дріжджі - 20 г Яйця - 1 шт. Молоко - 200 мл Цукор - 2 ч. ложки Сіль - 1 щіпка Масло вершкове для змащування ДЛЯ ПОДАЧІ: Сметана Directions 1Розігріти молоко до 50°С, додати дріжджі, сіль, цукор і яйце. Всипати два види борошна, вимісити тісто, накрити рушником і залишити на 2 години. 2Знову вимісити, залишити ще на 1 годину. 3Сформувати довгі батончики, викласти на змащений вершковим маслом аркуш пергаменту, залишити на 30 хвилин. 4Зробити надрізи на батончиках на відстані 3 см. 5Випікати в духовці 25 хвилин при 180°С. 6Подавати зі сметаною. 00:00