Гречаники
Гречаники

Гречаники (батончики)

    

12 Серпня, 2018

100 лучших рецептов блинов и оладий

Ingredients

Борошно гречане - 300 г

Борошно пшеничне - 3 ст. ложки

Дріжджі - 20 г

Яйця - 1 шт.

Молоко - 200 мл

Цукор - 2 ч. ложки

Сіль - 1 щіпка

Масло вершкове для змащування

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Сметана

Directions

1Розігріти молоко до 50°С, додати дріжджі, сіль, цукор і яйце. Всипати два види борошна, вимісити тісто, накрити рушником і залишити на 2 години.

2Знову вимісити, залишити ще на 1 годину.

3Сформувати довгі батончики, викласти на змащений вершковим маслом аркуш пергаменту, залишити на 30 хвилин.

4Зробити надрізи на батончиках на відстані 3 см.

5Випікати в духовці 25 хвилин при 180°С.

6Подавати зі сметаною.

00:00