172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)
Ingredients
Гречана крупа - 200 г
Гриби - 250 г
Вершки - 200 г
Цибуля - 1 шт.
Масло вершкове - 2 ст. ложки
Олія оливкова - 2 ст. ложки
Сіль
Перець
Directions
1Гречану крупу промити, залити водою, відварювати на середньому вогні близько 15 хвилин, щоб крупа не розварилася.
2Посипати свіжомеленим чорним перцем, посолити, додати трохи вершкового масла. Гречку викласти на блюдо і зверху полити грибним соусом.
ГРИБНИЙ СОУС:
1Розтопити вершкове масло, з'єднати та перемішати з оливковою олією. Обсмажувати цибулю 5 хвилин, посолити.
2Гриби очистити, акуратно знявши шкірку (гриби не мити, щоб вони не потемніли). Потім гриби нарізати, додати їх до цибулі. Обсмажувати все разом ще 3 хвилини.
3Влити вершки, тушкувати кілька хвилин, поки об'єм вершків не зменшиться. Вимкнути вогонь.