172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)
Ingredients
Квасоля червона - 1 склянка
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Морква - 1 шт.
Часник - 3 зубчики
Помідори - 2 шт.
Вода або бульйон - 1 склянка
Олія
Спеції
Приправи
Томатна паста - 1 ст. ложка
Зелень
Гречана крупа - 3 склянки
Directions
1Квасолю попередньо замочити в холодній воді та відварити до готовності в підсоленій воді.
2У качатниці розігріти олію, підсмажити в ній цибулю і скибочки моркви.
3Додати томатну пасту, скибочки помідорів, подрібнений часник і квасолю, посолити, поперчити, додати спеції і влити воду або бульйон. Тушкувати на повільному вогні 20 хвилин, часто перемішуючи.
4Потім додати гречку, долити ще трохи води, зелень, приправи, накрити кришкою і тушкувати до готовності.