Гречка з курячим філе й овочами

  ,   

30 Жовтня, 2017

172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)

Ingredients

Гречана крупа - 1 склянка

Курка - 500 г філе

Морква - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Часник - 3 зубчики

Олія

Сіль

Перець

Directions

1Гречку промити, залити 3 склянками води, посолити. Накрити кришкою і поставити варити на невеликому вогні 15‑20 хвилин. Якщо в процесі варіння вода не випарується повністю, гречку відкинути на друшляк, дати стекти рідини.

2Куряче філе нарізати на невеликі брусочки. Моркву натерти на середній тертці. Цибулю подрібнити.

3На сковороді, змащеній олією, обсмажити куряче філе, посолити, додати спеції.

4Коли куряче філе почне підрум'янюватися, додати подрібнену цибулю. Тушкувати на малому вогні 3‑4 хвилини.

5Потім додати натерту моркву, подрібнений часник, посолити. Продовжувати тушкувати на вогні 7‑8 хвилин до розм'якшення моркви.

6Змішати куряче філе з овочами та відвареною гречкою.

7Гречку з курячим філе і овочами подавати зі свіжими овочами.

Дієта безглютенова

00:00