гриби з рисом
гриби з рисом

Гриби з рисом

    

18 Січня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Печериці - 350 г

Рис - 150 г

Сир - 100 г

Білі гриби сушені - 40 г

Цибуля - 1 шт.

Масло вершкове - 3 ст. ложки

Чебрець сушений - 1 ч. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Перець чорний мелений - 0,5 ч. ложки

Бульйон грибний - 900 мл

Вода

Directions

1Зварити на плиті сушені гриби. Після закипання варити ще 5 хвилин.

2Залишити гриби на 30 хвилин, не зливаючи воду. Перелити відвар в чашку.

3Гриби нарізати шматочками. Цибулю нарізати довільно. Чебрець додати до грибів. Печериці промити та дрібно нарізати.

4Розтопити вершкове масло в чаші мультиварки. Рис промити, всипати в мультиварку, додати цибулю та перемішати. Влити грибний бульйон. Закрити кришку та готувати в режимі «Плов / Гречка» 30 хвилин.

5Потім залишити блюдо на 10 хвилин.

6Додати тертий сир, чебрець, білі гриби та печериці, влити грибний відвар, посолити, поперчити. Перемішати та закрити кришку. Дочекатися сигналу.

00:00