Гриби з рисом страви з грибів мультиварка 18 Січня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Ingredients Печериці - 350 г Рис - 150 г Сир - 100 г Білі гриби сушені - 40 г Цибуля - 1 шт. Масло вершкове - 3 ст. ложки Чебрець сушений - 1 ч. ложка Сіль - 1 ч. ложка Перець чорний мелений - 0,5 ч. ложки Бульйон грибний - 900 мл Вода Directions 1Зварити на плиті сушені гриби. Після закипання варити ще 5 хвилин. 2Залишити гриби на 30 хвилин, не зливаючи воду. Перелити відвар в чашку. 3Гриби нарізати шматочками. Цибулю нарізати довільно. Чебрець додати до грибів. Печериці промити та дрібно нарізати. 4Розтопити вершкове масло в чаші мультиварки. Рис промити, всипати в мультиварку, додати цибулю та перемішати. Влити грибний бульйон. Закрити кришку та готувати в режимі «Плов / Гречка» 30 хвилин. 5Потім залишити блюдо на 10 хвилин. 6Додати тертий сир, чебрець, білі гриби та печериці, влити грибний відвар, посолити, поперчити. Перемішати та закрити кришку. Дочекатися сигналу. 00:00