консервовані гриби
консервовані гриби

Гриби мариновані з яблуками

    

6 Квітня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Гриби - 500 г

Часник - 2-3 зубчики

Перець чорний - 5 горошин

Перець духмяний - 5 горошин

Лавровий лист - 2 шт.

Яблука - 0,25 шт.

Олія - 75 мл

Оцет 9% - 40 мл

Мед - 1 ч. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Directions

1Гриби промити, очистити та нарізати середніми шматочками. Часник очистити та подрібнити. Яблуко нарізати скибочками.

2Покласти підготовлені продукти в чашу мультиварки, додати до них перець, лавровий лист, мед, сіль і оцет. Включити режим «Варка на пару» на 10 хвилин.

3Готовий продукт трохи остудити та розкласти в стерилізовані банки, закрити їх металевими кришками і зберігати в холодильнику.

00:00