Гриби, смажені у сметані
15 Січня, 2017
50 рецептов для охоты и рыбалки
50 000 избранных рецептов для мультиварки
- Prep: 15 mins
- Cook: 45 mins
Ingredients
Гриби лісові свіжі - 4 склянки очищених, вимитих, ошпарених і нарізаних / 500 г
Сметана - 0,5 склянки / 100 г
Цибуля - 2 шт.
Олія (для мультиварки) або
Масло вершкове - 100 г
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
НА ПЛИТІ:
1Крупно нарізані гриби покласти на суху сковороду, накрити кришкою та смажити на помірному вогні без масла - доки не скипить випущений грибами сік.
2Потім гриби посолити, додати дрібно нарізану цибулю, масло та смажити ще 20 хвилин.
3Після цього поперчити, додати сметану, довести її до кипіння та зняти сковороду з вогню.
У МУЛЬТИВАРЦІ:
1Гриби вимити й очистити, нарізати шматочками. Цибулю очистити та нарізати півкільцями.
2У чашу мультиварки налити трохи олії та готувати гриби в режимі «Випічка» 40 хвилин. Найкраще смажити гриби з відкритою кришкою, щоб страва не вийшла дуже рідкою.
3Через 20 хвилин додати нарізану цибулю та продовжувати готувати із закритою кришкою до закінчення програми.
4Додати сметану та сіль. Готувати в режимі «Тушкування» ще 5 хвилин.
5Подавати, посипавши зеленню.