222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Гриби - 300 г солених або 50 г сушених
Олія - 60 г
Цибуля - 2 шт.
Крупа - 0,75 склянки
Вода - 2 склянки
Томатна паста - 1 ст. ложка або
Помідори - 2 шт.
Сіль
Петрушка - 1 пучок
Directions
1Сушені гриби промити, покласти у воду для набухання, солені гриби на деякий час помістити в воду та вимочити для зниження вмісту солі, потім нарізати.
2Цибулю очистити, нарізати.
3Нарізані гриби та цибулю обсмажити в олії до золотистого кольору.
4Перемішати з промитою крупою і гарячою водою, тушкувати, доки крупа не стане м'якою.
5Потім додати томатну пасту або нарізані свіжі помідори, тушкувати ще 5 хвилин на малому вогні та посипати зеленню.