полента каша з грибами та помідорами
полента каша з грибами та помідорами

Гриби, тушковані з помідорами

  ,   ,

10 Травня, 2018

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Гриби - 300 г солених або 50 г сушених

Олія - 60 г

Цибуля - 2 шт.

Крупа - 0,75 склянки

Вода - 2 склянки

Томатна паста - 1 ст. ложка або

Помідори - 2 шт.

Сіль

Петрушка - 1 пучок

Directions

1Сушені гриби промити, покласти у воду для набухання, солені гриби на деякий час помістити в воду та вимочити для зниження вмісту солі, потім нарізати.

2Цибулю очистити, нарізати.

3Нарізані гриби та цибулю обсмажити в олії до золотистого кольору.

4Перемішати з промитою крупою і гарячою водою, тушкувати, доки крупа не стане м'якою.

5Потім додати томатну пасту або нарізані свіжі помідори, тушкувати ще 5 хвилин на малому вогні та посипати зеленню.

00:00