Гриби, тушковані по-мисливські
Гриби, тушковані по-мисливські

Гриби, тушковані по-мисливські

    

7 Травня, 2018

Волшебные горшочки (Семь поварят)

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Гриби - 500 г

Перець солодкий - 3 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Борошно пшеничне - 1 ст. ложка

Кмин - 1/3 ч. ложки

Зелень кропу

Сіль

Directions

1Гриби, перець, цибулю крупно нарізати, обсмажити на маслі, всипати борошно, перемішати й обсмажувати ще 2 хвилини.

2Перекласти у горщики, влити трохи гарячої води, додати кмин, посолити та тушкувати у духовці 30‑40 хвилин.

3Перед подачею оформити зеленню. На гарнір - розсипчастий рис або смажена картопля.

00:00