Груші в шоколаді десерти 14 Липня, 2018 Десерты с шоколадом (Семь поварят) Cook: 2 hrs 40 mins Yields: 6 порцій Ingredients Груші свіжі або консервовані - 6 шт. Шоколад - 200 г Вершки густі - 0,5 склянки Цукор - 0,5 склянки Вода - 2 склянки Directions 1З цукру та води приготувати сироп. 2Груші очистити від шкірки, залишивши плодоніжки. 3Відварити груші в сиропі. 4Шоколад розтопити на водяній бані, додати вершки, перемішати. 5Груші викласти на блюдо, залити шоколадом і поставити в холодильник на 2 години. 6При подачі оформити квіткою з мастики та листочками м'яти.ПРИГОТУВАННЯ: 40 хвилин ОХОЛОДЖЕННЯ: 2 години 00:00