Груші «Рішельє» десерти духовка 7 Лютого, 2017 Блюда с рисом (Семь поварят) Ingredients Груші - 2 шт. Рис відварний - 200 г Масло вершкове - 10 г Мигдаль солодкий - 60 г Яйця - 2 шт. Абрикосове пюре - 60 г Цукор - 50 г Борошно пшеничне - 20 г Молоко, вершки або фруктовий сироп - 100 г Directions 1Рис перемішати з маслом та рубаним мигдалем. 2Груші, очищені від шкірки та серцевини, нарізати скибочками. 3Половину рису викласти в глибоку форму, змащену маслом і посипану борошном. Потім укласти шарами груші та пюре з абрикосів. Покрити залишками рису. 4Жовток розтерти з частиною цукру та перемішати зі збитим білком. Рис залити яєчною масою та посипати цукром, що залишився. 5Запікати в духовці до золотистої скоринки та подавати з вершками, молоком або фруктовим сиропом. 00:00