100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Груші - 2 шт.
Вода - 1 склянка
Цукор - 1 ч. ложка
ДЛЯ СОУСУ:
Яйця -1-2 жовтка
Цукор - 1 ст. ложка
Ванілін - 2-3 щіпки
Молоко - 1 склянка
Крохмаль картопляний - 1 ч. ложка
Directions
1Розрізані навпіл груші варити в цукровому сиропі до м'якості.
2Зварені груш покласти в салатник, остудити, полити холодним ванільним соусом і прикрасити свіжими, попередньо нарізаними, або консервованими плодами.
3ВАНІЛЬНИЙ СОУС: Цукор добре розтерти з яєчними жовтками та крохмалем, розвести гарячим молоком і, безперервно помішуючи, проварити соус, не доводячи до кипіння, до загусання. В кінці варіння в соус додати ванілін.