відкритий бутердрод з пастою (бутербродною масою)
відкритий бутердрод з пастою (бутербродною масою)

Грінки з мозком

      

4 Жовтня, 2017

Ольга Франко. Практична кухня

Ingredients

Грінки - 6 шт.

Телячий мозок - 1 шт.

Оцет - 1 ст. ложка

Цибуля

Масло

Сметана або бульйон - 1 ст. ложка

Сіль

Перець

Directions

1Телячий мозок, сполоснути, зняти плівку і прокип'ятити в підсоленій воді з оцтом.

2Додати посічену цибулю, підсмажену на маслі, сметану або бульйон, все добре розтерти і поперчити.

3Цією масою намастити товсті свіжі грінки, підсмажені на маслі.

4Перед подачею добре припекти в духовці.

00:00