Грінки з часником

    ,

10 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Хліб житній - 200 г

Олія рослинна рафінована - 2 ст. ложки або

Масло вершкове

Часник - 3 зубчики

Сіль

Directions

1Спочатку нарізати житній хліб стандартними шматочками, після чого розділити їх навпіл.

НА ПЛИТІ:

1Розігріти сковорідку з олією. Обсмажити хліб спочатку з одного боку, а потім - з іншого, не забуваючи підсолювати.

2Після обсмажування натерти сумішшю тертого часнику з сіллю.

В ДУХОВЦІ:

1Однак смаження на олії - занадто калорійне задоволення. Тому можна трохи змастити вершковим маслом одну сторону хліба і на деку підсушити в духовці.

2Коли низ підрум'яниться, на хліб намазати часник із сіллю.

Дієта при гіпотонії

00:00