Гуакамоле по-мексиканськи

    

1 Листопада, 2016

365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все

Ingredients

Авокадо - 3 шт.

Груші - 1 шт.

Лимон - 1 шт. (сік)

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Перець чилі - 2 стручки

Помідори - 3 шт.

Коріандр мелений

Зелень

Сіль

Directions

1Авокадо очистити від шкірки, розрізати на половинки, видалити кісточку. Грушу очистити, видалити коробочку з насінням. М'якоть авокадо і груші нарізати кубиками середньої величини, полити соком лимона.

2Ріпчасту цибулю натерти на тертці. Перці чилі очистити від насіння, подрібнити. Перетерти цибульне пюре з перцями в ступці, додавши сіль і коріандр.

3Обшпарити помідори, очистити і нарізати невеликими шматочками.

4З'єднати підготовлені авокадо, грушу і помідори, заправити заправкою з цибулі та чилі, досолити за смаком. Прикрасити зеленню.

00:00