гуляш
гуляш

Гуляш зі свинини

    

8 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Свинина - 400-500 г

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Борошно - 1-2 ст. ложки

Вода - 500-700 мл

Олія

Лавровий лист

Спеції

Сіль

Directions

1М'ясо нарізати невеликими шматочками. Цибулю очистити, дрібно нарізати, моркву нашаткувати соломкою.

2М'ясо, цибулю і моркву обсмажити на олії в режимі «Випічка». Все помістити в чашу мультиварки, або спочатку обсмажити м'ясо, потім запустити овочі. На обсмажування м'яса йде 20-30 хвилин.

3Посолити, поперчити, додати лавровий лист, посипати спеціями за смаком. Залити водою. Розвести борошно в невеликій кількості води та додати в підливу. Добре перемішати. Включити режим «Тушкування» на 1 годину (якщо м'ясо жорстке, тушкувати 2 години).

00:00