гуляш
гуляш

Гуляш по-техаськи

    

23 Серпня, 2018

50 рецептов американской кухни

Ingredients

Яловичина - 600 г

Цибуля - 2 шт.

Часник - 2 головки

Морква - 200 г

Картопля - 500 г

Борошно - 2 ст. ложки

Помідори у власному соку - 1 банка

Зелений горошок заморожений - 100 г

Бульйон - 1 ст. ложка

Олія

Селера

Сіль

Перець

Лавровий лист

Directions

1М'ясо, цибулю та часник нарізати. Моркву очистити та нарізати соломкою, картоплю - кубиками.

2М'ясо обсмажити в олії.

3Додати цибулю та часник. Посолити, поперчити, посипати борошном і підрум'янити.

4Додати лавровий лист, помідори з соком, бульйон. Влити води, щоб вона ледь прикривала м'ясо. Тушкувати 60 хвилин.

5Потім покласти картоплю, нарізану селеру, моркву і тушкувати ще 25 хвилин,

6За 5 хвилин до готовності додати горошок.

00:00