Гуляш по-техаськи страви з м'яса американська кухня 23 Серпня, 2018 50 рецептов американской кухни Ingredients Яловичина - 600 г Цибуля - 2 шт. Часник - 2 головки Морква - 200 г Картопля - 500 г Борошно - 2 ст. ложки Помідори у власному соку - 1 банка Зелений горошок заморожений - 100 г Бульйон - 1 ст. ложка Олія Селера Сіль Перець Лавровий лист Directions 1М'ясо, цибулю та часник нарізати. Моркву очистити та нарізати соломкою, картоплю - кубиками. 2М'ясо обсмажити в олії. 3Додати цибулю та часник. Посолити, поперчити, посипати борошном і підрум'янити. 4Додати лавровий лист, помідори з соком, бульйон. Влити води, щоб вона ледь прикривала м'ясо. Тушкувати 60 хвилин. 5Потім покласти картоплю, нарізану селеру, моркву і тушкувати ще 25 хвилин, 6За 5 хвилин до готовності додати горошок. 00:00