Гурулі
Гурулі

Гурулі

    

2 Вересня, 2018

50 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Курка - 1 тушка

Цибуля - 3 шт.

Волоські горіхи товчені - 2 ст. ложки

Оцет винний - 0,5 склянки

Масло топлене - 1 ст. ложка

Імбир - 1 ч. ложка

Перець червоний мелений - 1 ч. ложка

Кінза - 2 ст. ложки зелені

Петрушка - 2 ст. ложки зелені

Кориця - 1 ч. ложка

Гвоздика - 6 бутонів

Сіль

Directions

1Підготовлену курку вимити, нарізати шматками й обсмажити до рум'яної скоринки в суміші топленого масла та зрізаного курячого жиру.

2Всі прянощі розтерти, перемішати з дрібно нарубаною зеленню, товченими горіхами й оцтом, з'єднати зі шматками обсмаженої курки та тушкувати на слабкому вогні під кришкою 20‑30 хвилин.

00:00