Гусяча печінка по-угорськи

    

13 Листопада, 2016

Блюда во фритюре (Семь поварят)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Гусяча печінка - 260 г

Борошно - 20 г

Яйця - 1 шт.

Сухарі - 30 г

Перець чорний мелений

Сіль

Олія для фритюру

Зелень петрушки

Directions

1Промиту гусячу печінку нарізати невеликими скибочками, поперчити, обваляти в борошні, змочити в збитому з водою яйці та запанірувати в сухарях. Обсмажити у фритюрі.

2Солити тільки перед подачею, щоб печінка не затверділа.

3При подачі посипати рубаною зеленню петрушки. На гарнір подати картопляне пюре або відварний рис.

00:00