Дари моря

  ,   ,

17 Травня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Риба - 600 г філе без шкіри та кісток

Креветки варені очищені - 350 г

Яйця - 3 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт. велика

Зелень кропу - 3 ст. ложки

Зелень петрушки - 3 ст. ложки

Шніт-цибуля подрібнена - 3 ст. ложки

Базилік - 1 ст. ложка

Масло вершкове - 75 г

Лимон - 1 шт. (сік)

Directions

1Припустити філе риби. Нарізати на дрібні шматочки.

2Крупно порубати креветки.

3Подрібнити білок і жовток круто зварених яєць.

4Змішати рибу, яйця, тонко подрібнену цибулю, кріп, петрушку, шніт-цибулю, базилік і перець. Приправити до смаку.

5Розігріти масло та лимонний сік. Покласти рибну суміш. Накрити кришкою і тушкувати без кипіння. Додати при помішуванні бренді або джин, потім подрібнені креветки.

6Розділити суміш на кілька жаростійких блюд. Прогріти в духовці на слабкому вогні 5-10 хвилин.

7Прикрасити гілочками кропу та подавати зі сметаною і бутербродами з маслом.

00:00