175 рецептов для здоровья сердца
222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Картопля - 8 шт. / 6‑7 шт. середніх
Борошно - 1-2 ст. ложки / 3‑4 ст. ложки
Сіль
Перець
Олія для смаження
Directions
ВАРІАНТ 1:
1Картоплю очистити, натерти на дрібній тертці. До тертої картоплі додати борошно, сіль, перець і добре перемішати масу.
2Нагріти олію, в неї ложкою викладати картопляну суміш і обсмажувати деруни з обох боків до готовності.
ВАРІАНТ 2:
1На середній тертушці натерти картоплю, додати трохи борошна, посолити та добре перемішати. Дати постояти хвилин 15, почекавши, доки картопля дасть сік.
2Потім великою ложкою викладати суміш на сковороду з гарячою олією (олії має бути достатньо). Кожну оладку, виклавши на сковороду, трохи прим'яти. Обсмажувати з двох боків на повільному вогні. У процесі приготування оладки можна перевертати кілька разів.
3Знявши зі сковороди, кожну оладку можна покласти спочатку на паперову серветку, щоб видалити зайву олію.