Десерт з йогурту
Десерт з йогурту

Десерт з йогурту

    

15 Липня, 2018

16 рецептів Юлії Висоцької. Десерти (Домашня колекція СТБ)

  • Cook: 2 hrs 40 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Йогурт жирний - 500 г

Апельсини - 2 шт.

Фісташки - 50 г

Вершки 35‑38% - 200 мл

Цукор - 4‑5 ст. ложок

Желатин - 20 г

Ванільний цукор - 15 г

Directions

1Желатин залити склянкою води та залишити на 10 хвилин.

2Йогурт злегка збити зі звичайним і ванільним цукром.

3З апельсинів вичавити сік, влити в йогурт, все перемішати.

4Вершки збити і поставити на деякий час в холодильник.

5Процідити желатин через сито, викласти в миску та поставити на водяну баню, щоб він розчинився. Ввести розчинений желатин у йогурт і поставити в холодильник, щоб він охолонув і загуснув.

6З'єднати йогурт з вершками, розкласти в красиві форми та поставити в холодильник на 2 години. Застиглий десерт прикрасити фісташками.

00:00