Десерт «Сніжок» в імбирному соусі
11 Жовтня, 2017
171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
ДЛЯ ДЕСЕРТУ:
Яйця - 13 білків
Ваніль - 1 ч. ложка
Імбир - 0,5 ч. ложки
Лимон - 0,5 ч. ложки соку
Сіль - на кінчику ножа
Цукор - 0,5 склянки
ДЛЯ ІМБИРНОГО СОУСУ:
Імбир - 100 г кореня
Молоко - 1 склянка
Вершки жирні - 0,5 склянки
Яйця - 4 жовтки
Цукор - 0,5 склянки
Directions
ІМБИРНИЙ СОУС:
1Змішати молоко з вершками та тонко нарізаним імбиром, довести до кипіння, зняти з вогню і залишити в теплому місці на 30 хвилин.
2В окремій мисці збити жовтки з цукром, додавши проціджене молоко.
3Поставити на вогонь і нагрівати, постійно помішуючи, поки соус не загусне. Потім залишити його остигати.
ДЕСЕРТ:
1Збити білки з ваніллю, меленим імбиром, соком лимона і сіллю. Коли утвориться піна, додати цукор, збивати ще 10 хвилин.
2У каструлі довести до кипіння воду. За допомогою столових ложок сформувати кульки з безе, опустити їх в окріп, варити 2 хвилини, потім акуратно вийняти шумівкою.
3Розкласти кульки по тарілках і полити імбирним соусом. Прикрасити, посипавши кульки нарізаними ягодами, кокосовою стружкою, кондитерським маком.
Дієта для підвищення імунітету