джем абрикосово-аґрусовий
джем абрикосово-аґрусовий

Джем абрикосово-аґрусовий

  

28 Липня, 2018

Ягоды и фрукты. Заготовки по-деревенски (Умная усадьба / Советы бабушки Агафьи)

Ingredients

Абрикоси без кісточок - 500 г

Агрус - 500 г пюре

Цукор - 800 г

Directions

1Абрикоси нарізати шматочками, видаливши кісточки.

2Приготувати аґрусове пюре.

3У гаряче пюре покласти три чверті підготовлених абрикосів, швидко довести до кипіння і варити 3 хвилини.

4Додати 200 г цукру і продовжувати варіння на сильному вогні.

5Через 10‑15 хвилин частинами додати решту цукру і залишки абрикосів. Варити до готовності при постійному помішуванні.

6Розлити в гарячому вигляді до країв банок, закупорити та перевернути догори дном до повного охолодження.

Цей джем варять невеликими порціями.

00:00