Джем вишнево-смородиновий (без води)

    

12 Жовтня, 2017

162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)

Ingredients

Вишні - 1 кг

Смородина червона - 500 г

Цукор - 1 кг

Directions

1З вишень видалити кісточки. Смородину перебрати, видалити гілочки. Ягоди подрібнити за допомогою блендера.

2Перекласти ягоди в чашу мультиварки та засипати цукром, залишити на деякий час.

3Акуратно перемішати та включити режим «Тушкування» на 1 годину. Кришку закрити, паровий клапан зняти. Протягом цього часу перемішати джем 1‑2 рази.

4Після закінчення роботи режиму перекласти готовий джем в сухі стерилізовані банки та закатати кришками.

00:00