Джем із груш

    

13 Квітня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Груші - 1,5 кг

Цукор - 500 г

Імбир мелений - 2 ч. ложки

Лимон - 100 мл соку + 1 ч. ложка цедри

Вода - 300 мл

Ваніль - на кінчику ножа

Directions

1Груші очистити та дрібно нарізати.

2У чашу мультиварки покласти груші, імбир, ваніль, влити воду та лимонний сік. Встановити режим «Тушкування», довести до кипіння, перемішати, закрити кришку та готувати 35 хвилин.

3Покласти грушеве пюре у велику вимірювальну миску. В результаті має вийти приблизно 5 склянок пюре (1 кг). На кожну порцію грушевого пюре додати 100 г цукру, помішуючи, поки цукор повністю не розчиниться. Додати ваніль і перемішати.

4Суміш знову відправити в мультиварку і включити її в режимі «Тушкування» на 2 години.

5Розкласти готовий джем по стерилізованих банках і закрити кришками.

00:00