Диня та сливи під збитими вершками

    

15 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Диня - 1 шт. невелика

Сливи - 1,5 склянки

Горіхи товчені - 2 ст. ложки

Мед - 2‑3 ст. ложки

Сік кислий - 2 ст. ложки

Соус сметанний солодкий або збиті вершки - 0,75 склянки

Directions

1Диню очистити, нарізати тонкими скибочками та покласти на блюдо.

2Зі слив видалити кісточки, розрізати навпіл і разом з товченими горіхами укласти на шматочки дині. Скропити соком, в який попередньо додати мед.

3За бажання залити густим солодким сметанним соусом або збитими вершками з невеликою кількістю цукру. Соус і вершки можна подати окремо.

Дієта при гіпотонії

00:00