Ескалоп зі свинини з гострим яблучним пюре страви з м'яса швидко 1 Квітня, 2017 100 лучших рецептов блюд на cкорую руку Cook: 30 mins Yields: 4 порції Ingredients Свинина - 600 г шинки Сіль Перець чорний мелений Олія оливкова для смаження - 80 мл ПЮРЕ: Яблука - 400 г Хрін білий консервований - 80 г Мед - 80 мл Directions 1Вимити й обсушити м'ясо. Нарізати порційними шматками товщиною 1-1,5 см. 2Відбити кожен шматок м'яса в тонкий пласт. Посолити, посипати свіжомеленим чорним перцем. 3Обсмажувати котлети на розпеченій оливковій олії з обох боків по 1-2 хвилини. 4ПЮРЕ: Очистити яблука від шкірки, видалити серцевину. Натерти фрукти на дрібній тертці. Змішати яблучну кашку з хроном. Додати мед, перемішати. 5Подавати котлети разом з яблучним пюре. 00:00