1Шматки курки та скибочки ковбаси покласти у велику каструлю та залити водою так, щоб вона їх тільки закривала. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь і тушкувати, доки куряче м'ясо не стане легко відділятися від кісток.
2Вийняти з бульйону м'ясо та ковбасу, м'ясо зняти з кісток і подрібнити.
3У великій каструлі на помірному вогні, додавши трохи курячого бульйону, готувати нарізаний кубиками солодкий перець, подрібнені цибулю та часник до прозорості.
4Потім додати нарізані кубиками помідори без шкірки, гострий перець, стовчений в порошок, гострий соус і лавровий лист. Зменшити вогонь і готувати ще 15 хвилин.
5Додати куряче м'ясо, ковбасу і томатну пасту. Продовжувати готувати до повного прояву аромату страви.
6Потім додати рис і готувати ще 20 хвилин, щоб він встиг стати ніжним.