желе з чорної смородини
желе з чорної смородини

Желе з чорної смородини з портвейном

    

27 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Цукор - 350 г

Смородина чорна - 700 г

Портвейн - 300 мл

Желатин - 25 г

Вершки збиті - для прикраси

Directions

1Покласти в сотейник смородину та цукор і поставити на слабкий вогонь, щоб смородина пустила сік. Потім протерти її через сито. До смородинового пюре додати портвейн і трохи води, щоб збільшити обсяг до 1,5 л.

2Замочити желатин і хвилин через 10 розпустити його на вогні, але не доводити до кипіння.

3Вилити желатин у смородинову суміш і добре перемішати. Розлити по формах, поставити в холодильник.

Дієта при гіпотонії

00:00