Закуска гостра з моркви закуски 8 Січня, 2017 Из капусты и морковки (Семь поварят) Cook: 20 mins Yields: 4 порції Ingredients Морква - 7 шт. Олія соєва або інша рослинна - 2 склянки Перець пекучий мелений - 1 ч. ложка Часник - 1 зубчик Соєвий замінник м'яса - 2 ст. ложки Базилік сушений мелений - 2 ч. ложки Зіра мелена - 2 ч. ложки Сіль Directions 1Моркву нарізати соломкою, часник порубати. 2Моркву перекласти в друшляк. Довести олію до кипіння та полити нею моркву 4 рази так, щоб вона добре була оброблена олією. 3Моркву перекласти на блюдо, посолити, поперчити, посипати базиліком і зірою. Додати подрібнений часник і замінник м'яса, перемішати. 4Перед подачею моркву охолоджувати 1,5 години. 00:00