Закуска з баклажанів «Світлофор»

  

5 Листопада, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Yields: 4-6 порцій

Ingredients

Баклажани - 500 г

Помідори - 300 г

Кукурудза або жовтий болгарський перець - 3-4 ст. ложки

Цибуля - 150 г

Зелень

Сіль

Олія

Directions

1Цибулю нарізати дрібно, баклажани - невеликими кубиками, помідори - кубиками, зелень - дрібно.

2Обсмажити цибулю на олії, додати баклажани, посолити, смажити до готовності (близько 15 хвилин).

3На плоске блюдо викласти баклажани, розрівняти, сформувати прямокутник з 3 круглими заглибленнями. Покласти в них помідори, кукурудзу, зелень.

4На столі все перемішати.

00:00