Закуска з баклажанів «Світлофор» закуски 5 Листопада, 2016 Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто Yields: 4-6 порцій Ingredients Баклажани - 500 г Помідори - 300 г Кукурудза або жовтий болгарський перець - 3-4 ст. ложки Цибуля - 150 г Зелень Сіль Олія Directions 1Цибулю нарізати дрібно, баклажани - невеликими кубиками, помідори - кубиками, зелень - дрібно. 2Обсмажити цибулю на олії, додати баклажани, посолити, смажити до готовності (близько 15 хвилин). 3На плоске блюдо викласти баклажани, розрівняти, сформувати прямокутник з 3 круглими заглибленнями. Покласти в них помідори, кукурудзу, зелень. 4На столі все перемішати. 00:00