Закуска з кабачка та грибів

    

3 Травня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Кабачки - 1 шт. середнього розміру

Гриби свіжі - 800 г

Помідори - 700 г

Борошно - 50-70 г

Масло вершкове - 10 г

Кріп - 10 г зелені

Олія - 2 ст. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Кабачок вимити, очистити та нарізати кружальцями. Покласти в глибокий посуд, додати сіль, борошно та перемішати.

2У чашу мультиварки влити олію, встановити режим «Смаження» та обсмажити кружальця кабачка з обох сторін.

3Гриби ретельно промити, відварити в солоній киплячій воді (1 ст. ложка солі на 1 л води), остудити та нарізати невеликими шматочками.

4Покласти гриби в чашу мультиварки, обсмажувати разом з кабачками. Додати вершкове масло та перемішати.

5Помідори вимити та нарізати кружальцями. Покласти в чашу мультиварки, додати перець і продовжувати готувати. Додати подрібнений кріп, перемішати та готувати ще 5 хвилин.

6Розкласти закуску в стерилізовані банки, закрити кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою і залишити до повного охолодження.

7Розкласти закуску по стерилізованих банках, закрити кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження.

00:00