100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Капуста білокочанна – 350 г
Лимон – 1 шт.
Огірки– 1 шт.
Селера – 1 корінь
Цибуля – 1 шт.
Яблука – 1 шт.
Часник – 2 зубки
Майонез – 2 ст. ложки
Сметана – 2 ст. ложки
Цукор – 0,5 ч. ложки
Перець
Сіль
Directions
1Капусту нашаткувати та перетерти з сіллю. Лимон очистити та дрібно нарізати. Цибулю та часник очистити, вимити та нарубати. Корінь селери, огірок і яблуко очистити, натерти на крупній тертці та поперчити.
2Все перемішати, посипати цукром, посолити, викласти на блюдо, заправити сумішшю майонеза та сметани та подать до столу.