Закуска з капусти та лимона

  ,   

21 Липня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Капуста білокочанна – 350 г

Лимон – 1 шт.

Огірки– 1 шт.

Селера – 1 корінь

Цибуля – 1 шт.

Яблука – 1 шт.

Часник – 2 зубки

Майонез – 2 ст. ложки

Сметана – 2 ст. ложки

Цукор – 0,5 ч. ложки

Перець

Сіль

Directions

1Капусту нашаткувати та перетерти з сіллю. Лимон очистити та дрібно нарізати. Цибулю та часник очистити, вимити та нарубати. Корінь селери, огірок і яблуко очистити, натерти на крупній тертці та поперчити.

2Все перемішати, посипати цукром, посолити, викласти на блюдо, заправити сумішшю майонеза та сметани та подать до столу.

Дієта при гіпотонії

00:00